Uitnodiging workshop Winnende Offertes Schrijven

vrijdag 8 september

Offertes winnen, vindt iedere ondernemer uiteraard leuk. Offertes schrijven daarentegen is voor velen geen grote hobby en kost de nodige tijd. En dan is nog maar de vraag hoe groot het slaagpercentage is. Herkenbaar? Dan is de workshop Winnende Offertes Schrijven misschien iets voor u. Wij organiseren deze binnenkort bij ons op kantoor, omdat wij u graag ondersteunen bij uw succesvolle groei.

Over de workshop

Tijdens de workshop leert u de 5 basisprincipes van een winnende offerte. Er wordt gewerkt met voorbeelden uit de eigen offertes van deelnemers (geanonimiseerd) en praktische tips worden afgewisseld met oefeningen. Na afloop heeft u dus direct al een aantal verbeteringen doorgevoerd in uw eigen offerte. Een extra plus vinden wij dat de workshop behalve leerzaam ook gewoon leuk en luchtig van opzet is.

Waarom wij dit organiseren

De workshop wordt gegeven door een relatie van ons. Wij schrijven zelf al jaren met succes offertes volgens hun adviezen. Daarom faciliteren wij graag de locatie voor deze workshop. Bovendien helpen winnende offertes u als ondernemer ook weer verder en dat is precies waar wij aan bij willen dragen.

De praktische info

Datum:            woensdag 18 oktober
Tijd:                 16:00 – 19:30 uur. Wij zorgen voor een hapje eten.
Kosten:            € 250 per persoon (exclusief btw). Dit is een speciaal kortingstarief voor onze klanten; de workshop kost normaal gesproken € 450 exclusief btw.
Aanmelden:     via info@felixaccountants.nl of info@winnendeoffertesschrijven.nl. Vermeld in de onderwerpregel ‘Workshop Felix Accountants’ om uw korting te verzilveren.

Tot slot

Wij denken dat winnende offertes u een nog succesvoller ondernemer kunnen maken en zien u dan ook graag op 18 oktober! Heeft u vragen over de workshop, dan kunt u contact opnemen met ons of rechtstreeks met de trainer Saskia Kerkhof via saskia@winnendeoffertesschrijven.nl.