Het team

drs. Jos Felix RA/AA

registeraccountant

Klaar voor een hoger level? Voor een soms impopulaire, maar altijd juiste strategie? Voor een oplossing buiten de bekende paden? Dat is echt mijn ding! Ik help u uw klanten aan uw organisatie te binden. Met oog voor uw belang.

Jos in vrije tijd:

Ilse van den Belt – Hoekman

directiesecretaresse

Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als directiesecretaresse. Schakelen tussen die twee ‘werelden’, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.

mr. Lilian Bakker

bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist bijt ik mij graag vast in juridische vraagstukken. Daarbij heeft niet alleen de juridische kwestie an sich mijn interesse. Juist de mens of organisatie achter het vraagstuk maakt voor mij het verschil. Ik streef naar een praktische oplossing waar u daadwerkelijk baat bij heeft. Ook het debiteurenbeheer en bijbehorend incassorecht neem ik u graag uit handen!

Patty Geelen – Kwakkel

salarisadministrateur en -adviseur

Ondernemen met personeel is een hele onderneming. Ik doe als salarisadviseur nét dat beetje meer en geef (on)gevraagd advies. Het resultaat: geen zorgen over personeelszaken meer. Laat dat maar aan mij over.

Jan-Gert Bosman RA

registeraccountant

U de ondernemer, ik de adviseur. Zo werk ik graag. Samen met u. Wat heeft u aan mij als samenwerkingspartner? Een goede luisteraar. Zo bent u zeker van het beste advies voor uw probleem. Een nauwkeurige werker. Zo weet u zeker dat alles klopt. Een efficiënte werker bovendien. Want: onaangename verrassingen op de factuur zijn niet mijn stijl.

Anke Jacobs – Booij

assistent-accountant

Als assistent-accountant doe ik mijn werk nauwkeurig en met veel plezier. Mijn doel: een glimlach krijgen op de gezichten van klanten en collega’s!

mr. Hanneke Beens – Westerink

bedrijfsjurist

Dure juridische termen komen in mijn woordenboek niet voor. Het woord ‘toegankelijkheid’ wel. Ik geef u een helder advies. Maar kijk ook verder. Wijs u op gunstige kansen en mogelijkheden. Zo wordt ondernemen voor u een stuk gemakkelijker!

Sienke Riezebos – van de Wetering

secretaresse

Ik lever altijd hetzelfde, en daardoor is geen dag voor mij hetzelfde. Dat is minder gek dan het misschien klinkt. U kunt namelijk altijd rekenen op een warm welkom aan onze balie en iemand die meedenkt. Net als mijn collega’s trouwens. Dus afwisseling? Graag, maar niet in de kwaliteit die u krijgt!

Jenou Prins

assistent-accountant

Financiële administratie en een glimlach gaan heel goed samen! Ik help ondernemers te ondernemen. Administratieve zorgen en vragen neem ik met plezier uit handen en los ik snel en zorgvuldig op.

Jeniene Penninkhof – van Dieren AA

accountant

Elke ondernemer is anders. En dus is ook elk advies van mij anders. Die maatwerkadviezen komen niet 1-2-3 tot stand. Verwacht van mij dus een luisterend oor, belangstellende vragen en een prettige samenwerkingsrelatie, die resulteert in financiële oplossingen waar u echt iets aan heeft.

mr. Jan Rolleman

fiscalist

Lange adviesbrieven vol belastingjargon? Dat is niet mijn stijl. Wel praktisch adviseren over uw dagelijkse transacties, investeringen, bedrijfsopvolging, en tal van andere zaken waarbij de Belastingdienst een rol speelt. Altijd gericht op een optimaal fiscaal advies.

Bertine Brink

junior assistent-accountant

Neem ik uw administratie onder handen? Verwacht dan een precieze en positief-kritische blik. Kom ik een kans tegen die u laat liggen, dan trek ik uiteraard aan de bel. Die afwisseling tussen puzzelen en adviseren maken mijn werk extra leuk.

Rogier Teunissen

subsidieadviseur

De weg kwijt in het woud aan subsidiemogelijkheden? Ik ken de mogelijkheden op mijn duim, zoek graag met u naar de meest geschikte optie en pas die voor u toe. U tevreden? Dan pas ben ik dat ook. Ik ken de kleine lettertjes van subsidieregelingen, maar vertaal ze voor u naar eerlijke, transparante adviezen.